Blog

Basketbalový predvianočný „All Star“ turnaj budúcich šampióniek

Posledná sobota pred vianočnými sviatkami sa v telocvični ZŠ Komenského niesla v basketbalovom duchu. ŠŠK BASKET na domácej palubovke privítal rovesníčky z Košíc, Popradu a Ružomberku. Neuveriteľná energia nádejných minibasketbalistiek vytvorila fantastickú atmosféru a dievčatá napriek svojmu nízkemu veku (10 rokov a mladšie) predvádzali skvelé výkony a veruže sa bolo na čo pozerať.

Tesné výsledky jednotlivých zápasov dokazovali vyrovnanosť klubov.

Objavili sa i slzičky z prehier, z odretých kolien i narazených prštekov. Na to všetko však dievčatá v zápale hry rýchlo zabúdali a vďaka obrovskej túžbe po víťazstve prekonávali sami seba.

I keď domáce družstvo skončilo na nepopulárnom štvrtom mieste (po troch tesných prehrách), treba povedať, že boli vyrovnaným rivalom a svoje herné skúsenosti ešte len zbierajú.

Bojovali však o každú loptu a nedarovali súperkám víťazstvo zadarmo. Od zápasu k zápasu však bolo badať výrazné zlepšenie i bojovnosť a napriek únave nechali na ihrisku srdce i dušu, a za to im patrí velikánska pochvala.

Ďakujeme divákom za skvelú atmosféru a budeme sa tešiť na všetkých, ktorí nás prídu povzbudiť na ďalších zápasoch. Veľmi pekne ďakujeme všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na organizácii a priebehu turnaja a ďakujeme aj reštaurácii Palma za výborné občerstvenie.

Kompletná galéria obrázkov je TU.

Nechaj odpoveď