Blog

Výsledky z víkendu

Staršie minižiačky si v sobotu 17.12.2016 vycestovali do Ružomberka pre jednu výhru a jednu prehru. V prvom zápase sa dievčatá ešte len prebúdzali po účinkoch kinedrylu, napriek tomu, že sme so Ružomberka prišli s dostatočným predstihom. Bolo to vidieť na pomalých reakciách, nesústredení sa na hru a nepresných prihrávkach. Urobili sme aj veľa chýb v obrane a to sa prejavilo na výsledku. Tvrdosť súperiek nám spôsobila narazenú kostrč a bohužiaľ aj zlomenú ruku. Druhý zápas však vyzeral úplne inak. Aj keď sme boli oslabené o dve hráčky, baby bojovali o každú loptu. Tlačili sa nekompromisne do útokov, vypichovali každú možnú prihrávku, zintenzívnili obranu a čo je dôležité, skórovali. Tento zápas mal úplne inú atmosféru a tak na konci nechýbala dráma a obrovská radosť z takto vybojovaného víťazstva. Len tak ďalej, bambuľky. Emke a Livke želáme príjemnú rekonvalescenciu  a skorý návrat na ihrisko.
MBK Ružomberok – ŠŠK BASKET SL 63:37 (Bednárová 10, Solotruková 6, Koterbová 4, Petriľáková 4, Jančišinová 3, Begalová 2, Futejová 2, Kafková 2, Rychnavská 2, Svitanová 1, Vančová 1)
MBK Ružomberok – ŠŠK BASKET SL 45:50 (Solotruková 10, Bednárová 9, Petriľáková 8, Svitanová 6, Koterbová 5, Futejová 4, Jančišinová 2, Kalakajová 2, Plavnická 2, Vančová 2)

V nedeľu sa v Košiciach odohralo 2. kolo miniligy, kde basketky z prípravky (nar. 2007) odohrali 4 zápasy, z toho tri proti chlapcom. Tvrdosť a agresivita súperov spôsobila dievčatám pomerne veľa škrabancov a modrín, ale víťazstvo je najlepšou náplasťou na všetky rany a tak si dievčatá dopriali víťazný pokrik štyrikrát. Napriek oklieštenej zostave baby výborne bojovali a nestratil sa ani nováčik.  Gratulujeme – Aďka a July Hnátové, Sarča Kalakajová, Tami Rabatinová, Alex Sipková, Danka Schultzová a Eliška Urbaňáková
ŠŠK BASKET SL – Košice 52:8
ŠŠK BASKET SL – Young Angels KE 40:8
ŠŠK BASKET SL – Tydam KE 36:16
ŠŠK BASKET SL – Levoča 46:22

Nechaj odpoveď