Blog

Výsledky z víkendu

   Uplynulý víkend vycestovali tri kategórie za súpermi. Prípravka ( roč. nar. 2007 ) sa zúčastnila 1. kola minibasketbalovej ligy v Košiciach, kde si v skrátených zápasoch a na upravených ihriskách zahrali proti Rožňave, Michalovciam, Levoči i Košiciam. Všetky stretnutia odohrali na jednotku a spokojné sa vrátili domov. Turnaja sa zúčastnili i dievčatá, ktoré sa s basketbalom ešte len zoznamujú, no na zápasoch ukázali basketbalové srdiečko na ihrisku i lavičke.

   Staršie mini žiačky odohrali dva zápasy proti rovesníčkam z Banskej Bystrice. Napriek dôkladnej a poctivej príprave oba zápasy prehrali, a to 30:34 a 31:38. Dievčatá si vypracovali množstvo príležitostí a šance na úspech boli veľké. No ako sa veľmi nespokojne vyjadrila trénerka Vančová : “ Celé nám to prehrala neúspešná streľba. Basketbalový výsledkoch je tvorený úspešnými košmi, nie pokusmi o streľbu.“

   Veľkú radosť nám urobili ženy, ktoré konečne prelomili smolu a na pôde Rožňavy porazili domáce súperky 61:56 a dali tak krásny darček svojmu trénerovi J. Bronekovi, ktorý sa svojou spokojnosťou netajil.

????????????????????????????????????

Nechaj odpoveď