Blog

Výsledky z víkendu

Uplynulý víkend poznačila chrípková epidémia. Pre nemoc zápas žien zrušil košický tím TYDAM. Popradské staršie mini žiačky zmohla chrípka tesne pred víkendom, a tak sme museli zrušiť aj tieto zápasy. Nič to, všetky zápasy sa odohrajú v náhradných termínoch.

Nakoniec v sobotu odohrali dva zápasy len žiačky. Ich súperom boli dievčatá z košického tímu Young Angels 2004. Z oboch stretnutí vyšli víťazne košičanky, ktoré našim dievčatám veľa nedovolili a tak sa zaslúžene tešili z víťazstiev.

ŠŠK BASKET SL – Young Angels KE 2004   10:44

ŠŠK BASKET SL – Young Angels KE 2004   23:45

“ Zápasy hodnotím vcelku pozitívne, aj napriek celkovému výsledku. V prvom zápase súperky ovládli priestor pod košom a tvrdou obranou nám v dvoch štvrtinách nedovolili skórovať. Druhý zápas bol z našej strany podstatne lepší, no bohatšie skúsenosti a kvalitnejšia hra súperiek sa odrazili na celkovom výsledku. Stále je na čom pracovať, o dva týždne nás čaká ďalší súper a tak ideme ďalej“, zhodnotila trénerka Jana Timočková.

 

V nedeľu sa v Košiciach uskutočnilo 3. kolo minibasketbalovej ligy. Aj keď v týchto turnajoch výsledok nie je dôležitý (cieľom je sprostredkovať deťom zážitok z hry a spoznávať krásy basketbalu), všetci si skóre „na tajňáša“ počítame 🙂 Turnaja sa tentoraz zúčastnili Ninka Jančišinová, Sarča Kalakajová, Nelly Kandráčová, Alex Mezešová,Tami Rabatinová, Alex Sipková, Danka Schultzová, Jarča Tulková a Eliška Urbaňáková.

ŠŠK BASKET SL – Cassovia KE      38:18

ŠŠK BASKET SL – TYDAM KE (chlapci)  26:18

ŠŠK BASKET SL – Rožňava            28:8

ŠŠK BASKET SL – CBK Košice       62:12

Teší nás, že táto miniliga má veľa priaznivcov a skvelá správa je, že najbližšie kolo sa uskutoční u nás v Starej Ľubovni !!!  Týmto teda pozývame všetkých priaznivcov športu 26.2.2017 do telocvične ZŠ Komenského, aby prišli podporiť mladé a šikovné talenty a zažili atmosféru detskej radosti a bojovnosti.

Nechaj odpoveď